Registru de Bani Personali - Facturi, Chitante, CMR-uri Personalizate

Doriti sa cumparati online REGISTRU DE BANI PERSONALI conform modelului de la ANAF? Firma Sc Euro Paper Srl din Brasov pune la dispozitia clientilor acest formular ce trebuie sa fie prezent in cadrul oricarei firme de pe teritoriul Romaniei.
Registrul de bani personali poate fi achizitionat de la noi, sediul de pe Calea Bucuresti din Brasov, nr. 53 sau poate fi comandat online, urmand sa ajunga la dumneavoastra prin curierat rapid, in ziua urmatoare.
Pretul pentru Registru de bani personali este 9.00 lei. Acesta contine un set de 100 file, numerotate de la 1-100, antet personalizat cu datele firmei dumneavoastra; Se lipeste prin brosare si se perforeaza pentru a putea fi legate cu usurinta.

Nu ezitati sa ne contactati pentru comenzi! Va multumim.

Conform Art. 6. din Ordinul ministrului finanțelor publice 513/30.04.2015 – pentru aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali, precum și a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal, publicat in MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 300/30.04.2015 : “Operatorul economic notifică organului fiscal competent de administrare constituirea registrului de bani personali, precizând data deschiderii acestuia și numărul de pagini, conform numerotării acestora, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării OMFP 513/2015.”

Leave a Reply