Informatii utile - Facturi, Chitante, CMR-uri Personalizate

Informatii utile

Informatii utile


Aducem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de Tipizate Personalizate care se poate extinde bineinteles la cerintele dumneavoastra daca doriti sa personalizati diferite formulare, fie pe hartie autocopiativa, fie pe hartie normala, de 80 gr. – adica cea de xerox. Firma noastra ofera servicii profesionale de printare, servicii de tipografie si print digital de o calitate excelenta iar grijile dumneavoastra vor lua sfarsit odata ce ati decis sa colaborati cu noi.

Nu mai lasati “hârțogăria” sa va dea batai de cap, nu mai pierdeti timp completand cu datele firmei ore intregi pe formulare si alegeti sa comandati acum FACTURI ONLINE, TIPIZATE ONLINE, TIPIZATE PERSONALIZATE, FACTURI PERSONALIZATE, CHITANTE PERSONALIZATE, MONETARE PERSONALIZATE, AVIZE DE INSOTIRE A MARFII PERSONALIZATE, REGISTRU DE CASA, REGISTRU INVENTAR, REGISTRU JURNAL, BON DE CONSUM, BON DE COMANDA, CMR PERSONALIZAT si alte modele de tipizate sau formulare si veti avea numai de castigat, pentru ca stiti vorba “Timpul inseamna bani” iar noi, va putem ajuta sa castigati timp pretios!

Incepand de astazi, puteti comanda la noi formulare tipizate cu regim intern conform cerintelor societatii dumneavoastra, pentru ca ne place sa fim mereu prezenti la cautarile si cerintele clientilor ce doresc a colabora cu noi, pentru ca ne adresam tuturor sucietatilor comerciale, persoanelor fizice autorizate, asociatiilor de proprietari, intreprinderilor personale cat si persoanelor juridice ce desfasoara o activitate pe piata comerciala interna si de ce nu, internationala.

Important: Firma noastra nu detine grafica la absolut toate modelele de formulare tipizate insirate mai sus, iar daca doriti un formular anume, dumneavoastra trebuie sa ne trimiteti un model, iar noi il analizam, il editam, trimitem “bun de tipar” si va dam raspunsul exact cu privire la timpul de lucru al acestuia, dar pentru alte informatii, asteptam un e-mail din partea dvs.

Site-ul www.FacturiPersonalizate.ro va ofera posibilitatea de a comanda Facturi Online, Facturi Personalizate online, Facturi Personalizate Ieftine dar si alte Tipizate Personalizate cu regim intern adaptate cerintelor dumneavoastra, cum ar fi: Chitante Personalizate, Avize de insotire a marfii Personalizate, Monetare Personalizate, CMR Personalizat (scrisoare de transport), Registru de inventar, Registru de casa, Registru jurnal, Fise Protectia Muncii, Fise PSI, Bonuri de comanda personalizat, Bonuri de consum, Borderou de achizitie personalizat la preturi excelente, Borderou de achizitie, Nota de plata, Bilete spectacol, Dispozitii de plata, Ordin de deplasare, Situatia incasarilor zilnice, Situatia incasarilor lunare, Deviz prestari servicii, Foi de parcurs, Registru Fonduri, s.a. iar calitatea produselor finite este peste asteptari.
Formularele Tipizate se printeaza alb-negru pe hartie autocopiativa, in doua exemplare (alb – verde), trei exemplare (alb – rosu – verde) sau patru exemplare (alb – rosu – rosu – verde), se perforeaza pentru o desprindere mai usoara din top, se prind in cotor prin termoclei dupa care se capseaza pentru o siguranta marita. La cerere, se pot printa si tipizate color! Se adauga Logo personalizat si informatiile cerute de dumneavoastra pe tipizate, pentru ca timpul petrecut in completarea lor sa fie cat mai scurt. Carnetele contin 50 seturi de facturi, chitante, monetare, avize, s.a. insa la cerere se pot realiza topuri cu 25, 75 sau 100 seturi per formular insa pentru informatii complete va rugam frumos sa ne contactati prin e-mail.

Firma noastra detine modele standard de facturi, chitante, monetare cat si pentru toate celelalte enumerate mai sus, insa daca doriti putem realiza grafica la modelul preferat de dumneavoastra pentru tipizatele ce urmeaza sa le comandati la noi, cu o singura conditie insa:
Trebuie sa comandati minim 20 topuri din formular, asta doar la prima comanda, ulterior veti comanda cate doriti.

Se pot realiza de asemenea si formulare tipizate cu foi volante, sau formulare printate alb-negru pe hartie normala, de 80gr, ce primesc (sau nu) perfor, se leaga in cotor prin termoclei si se capseaza. Realizam si formulare tipizate (pe modelul clientului) pentru Asociatii de Proprietari – pentru detalii, contactati-ne!

Important:
Pentru a ne trimite o comanda, completati formularul de comanda ce se regaseste in meniul acestui site, in format Word sau PDF! Completati cu datele dorite, dupa care il trimiteti pe e-mail la adresa: ciprianeuropaper@gmail.com sau folosind formularul de contact prezent pe site.
Comenzile primite se realizeaza intr-un interval de 2-12h, depinde de complexitate si cantitate.
Livram oriunde in Romania prin servicii de curierat rapid, costurile fiind suportate de destinatar.
La noi gasiti o gama variata de formulate tipizate personalizate si posibilitatea extinderii acesteia.
Garantat beneficiati de cel mai bun raport calitate – pret.